CATERING.

Iets te vieren? Buffetje voor de kerst? Nieuwjaarsborrel? of Gewoon bourgondisch genieten?
THUIS van Bökkerink voorziet uw graag van elk gemak! Scroll verder en bekijk de mogelijkheden!

BUFFET.

THUIS van Bökkerink beschikt over ruime kennis en vakmanschap als het gaat om het bereiden van eten. Dit is overgegaan van vader op zoon. Generaties lekkere recepten en verfijning hiervan hebben geleid tot enkele mooie buffetvormen. Bekijk onze buffetvormen en laat u verrassen! Niks is onmogelijk!

BORRELHAPJES.

Visite over de vloer? Feestelijke aangelegenheid? De borrelhapjes van THUIS van Bökkerink zorgen er voor dat elke bijeenkomst een feestje wordt. Uw geeft uw wensen door & wij doen de rest!

borrelhapjes
vlees

GOURMET.

Sinds 1956 zit er slagerskennis en vakmanschap in familie Bökkerink. Dit is nooit onopgemerkt gebleven. 40 jaar Slagerij Bökkerink is daarna overgaan in het produceren van horeca producten en in eigen cafetaria’s. Echter is de slagerskennis nooit verloren gegaan. Dit proef je terug in onze vleesschotels. Overal voor te gebruiken!
BBQ? Vleesschotel van THUIS van Bökkerink.
Gourmetten? Vleesschotel van THUIS van Bökkerink. 
Steengrillen? Vleesschotel van THUIS van Bökkerink. 

IJSKOUD.

Sinds 2004 mag Marcel Bökkerink zich Meester in IJsbereiding noemen. Geen IJsuitdaging is hem te gek. 5 etage IJsbruidtaart? Zoute Haringijs? Al dit soort ijskunstwerken zijn al eens gepasseerd. THUIS van Bökkerink biedt u verschillende mogelijkheden in dessertbereidingen. Denk aan een ijslolly, ijstaart of zelfs een ijsbuffet! Kijk snel verder!

IJs

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN.