GOURMET.
Sinds 1956 zit er slagerskennis en vakmanschap in familie Bökkerink. Dit is nooit onopgemerkt gebleven. 40 jaar Slagerij Bökkerink is daarna overgaan in het produceren van horeca producten en in eigen cafetaria’s. Echter is de slagerskennis nooit verloren gegaan. Dit proef je terug in onze vleesschotels. Overal voor te gebruiken!
BBQ? Vleesschotel van THUIS van Bökkerink.
Gourmetten? Vleesschotel van THUIS van Bökkerink.
Steengrillen? Vleesschotel van THUIS van Bökkerink.
Wat serveren wij voor u?
Onze vleesschotels (300 gram per persoon) worden geserveerd op een plastic schaal die in elke huishoudkoelkast past.
Prijs van deze vleesschotel is 7,50 per persoon.
- Malse biefstuk
- Kipfilet
- Varkenshaas medaillons
- Huisgemaakte shoarma
- Eigengemaakte hamburgers
- Ambachtelijke mini braadworstjes
IETS TOEVOEGEN?
Afsluitend dessert
Verschillende mogelijkheden, alles bereidt door Meester IJsbereider Marcel Bökkerink