BUFFET.

Iets te vieren? Buffetje voor de kerst? Nieuwjaarsborrel? of Gewoon bourgondisch genieten?
THUIS van Bökkerink voorziet uw graag van elk gemak! Scroll verder en bekijk de mogelijkheden!

oosters

OOSTERS.

Dit buffet is geïnspireerd op de kennis die Tonny Bökkerink heeft op gedaan in de tijd van zijn uitzending naar Nederlands Indië in zijn dienstplichtige jaren. Vele recepten zijn bewaard gebleven. Deze recepten hebben wij gecombineerd met de hedendaagse invloeden. Hierop zijn wij op een geweldig oosters buffet gekomen!.

CUSTOM BURGER.

Sinds 1997 maken wij al onze eigen hamburgers. Door de jaren heen hebben wij dit kunnen ontwikkelen tot volwaardige hamburger die bekend is in Almelo en omstreken! Wij bieden in onze Cafetaria IJsenzo veel verschillende huisgemaakte hamburgers aan. Hier heeft THUIS van Bökkerink dit buffet op geïnspireerd. Bij dit buffet mag u zelf uw hamburger bekleden! Helemaal naar uw wens! Hoeveel lekkerder kunnen wij uw hamburger dan nog maken?

Hamburger
Stampot

STAMPPOT.

Dit buffet is gebaseerd op de stamppotten die vroeger in de tijd van Slagerij Bökkerink thuis op tafel stonden. Dit bestaat natuurlijk uit stamppot, maar daarbij kwamen nog wel minstens 3 verschillende stukken vlees uit de eigen slagerij. U kunt wel begrijpen dat dit bourgondisch genieten was. Met deze ideologie serveren wij onze stamppot buffetten.  Net zoals vroeger, bourgondisch genieten. Met natuurlijk (niet te vergeten) de kwaliteit van de vroegere Slagerij Bökkerink!  

Oale wets lekker!

SLAGERS.

Dit buffet is geïnspireerd op de kennis die Tonny Bökkerink & Marcel Bökkerink hebben vergaard  in de tijd van Slagerij Bökkerink.  Mooi goed kwaliteit vlees, Dat is wat verkocht werd in de tijd van Slagerij Bökkerink. Dit mooie vakmanschap is nooit verloren gegaan. Hier zijn wij van THUIS van Bökkerink trots op en presenteren u dan ook met trots ons slagers buffet. Waar kwaliteit en vakmanschap naar voren komt.

vlees

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN.