FEESTDAGEN 2021

In deze bijzondere tijd zal samenzijn met je dierbaren tijdens de feestdagen toch anders zijn dan gewend. Dit begrijpen wij bij THUIS van Bökkerink als geen ander. Hiervoor bieden wij van THUIS van Bökkerink toch oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een Ambachtelijke IJstaart bezorgen aan de persoon die het verdient. Kijk snel bij de onderstaande knoppen wat de mogelijkheden zijn.

Alle ijstaarten, salades en vleesschotels kunnen afgehaald of bezorgd worden t/m 24 december vanaf 11:00 tot 21:00 en op 25 december tussen 14:00 en 16:00. 

Buffetten worden warm geleverd op 24 en 25 december. Liever een buffet voor 26 december? Deze kunt u gekoeld ophalen bij ons op 25 december tussen 14:00 en 16:00. Wij zorgen dat u het warm kunt maken

IJSKOUD.

THUIS van Bökkerink beschikt over 18 jaar kennis en ervaring meester ijsbereidersschap. Dat proef je. Niks is ons te gek. Wij laten u niet met uw gekste ijswens in de koude kleren staan. Kijk snel verder wat wij te bieden hebben voor de feestdagen!

GOURMET.

Sinds 1956 zit er slagerskennis en vakmanschap in familie Bökkerink. Dit is nooit onopgemerkt gebleven. Na 40 jaar Slagerij Bökkerink is de slagerskennis nooit verloren gegaan. Dit proef je terug in onze vleesschotels. Voor de feestdagen hebben wij een zeer fraai en riante vleesschaal ontwikkeld.

Bourgondisch genieten!

Te bestellen vanaf 4 personen

BUFFET.

Dit buffet is geïnspireerd op de kennis die Tonny Bökkerink & Marcel Bökkerink hebben vergaard in de tijd van Slagerij Bökkerink. Mooi goed kwaliteitvlees, dat is wat verkocht werd in de tijd van Slagerij Bökkerink. Dit mooie vakmanschap is nooit verloren gegaan. Hier zijn wij van THUIS van Bökkerink trots op en presenteren u dan ook met trots ons slagers buffet. Waar kwaliteit en vakmanschap naar voren komt. 

Leverbaar vanaf 6 personen!

SALADES.

Salades worden geserveerd op een plastic schaal die past in uw koelkast! Salades worden gemaakt vanaf 4 personen

BORRELHAPJES.

Visite over de vloer? Feestelijke aangelegenheid? De borrelhapjes van THUIS van Bökkerink zorgen er voor dat elke bijeenkomst een feestje wordt. Uw geeft uw wensen door & wij doen de rest!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE AANVRAGEN.